O nas

Optika Zajec je že dobrih 100 let ena vodilnih trgovin z optičnimi pripomočki v središču Ljubljane. Leta 1902, ko je Optika Zajec na Mestnem trgu 9 prvič odprla svoja vrata, ni bila le optika. V duhu takratnega časa je ponujala tudi urarske in zlatarske storitve. Skozi desetletja se je trgovina specializirala v ponudbi optičnih izdelkov in storitev. 

Danes vam tako v trgovini v središču Ljubljane na Puharjevi 3 ponujamo bogat nabor modnih in klasičnih okvirjev za korekcijska in sončna očala. Naši svetovalci skupaj z vami in ob pomoči video opreme skušajo najti model, ki najbolje ustreza vašim željam in pristoji vašemu obrazu.

Ob kakovostnih izdelkih v naši trgovini pa vam v sodobno opremljeni okulistični ambulanti nudimo tudi strokovne okulistične preglede.

Pri našem delu si prizadevamo predvsem za kakovost storitev in zadovoljstvo strank. Zato smo za vas prenovili in obogatili naše spletne strani. Odslej se boste lahko prek spleta naročili na okulistični pregled in izbrali očala, z naročilom na naše e-Novice pa boste novosti naše ponudbe redno prejemali v vaš elektronski nabiralnik.

Pričakujemo vas v naši prenovljeni spletni optiki na www.zajec-optika.si ter v Optiki Zajec na Puharjevi 3. Stoletne izkušnje in visoka strokovnost sta naši odliki, ki jima je vredno zaupati. 


Poslanstvo

Naše storitve obsegajo celoten proces od okulističnega pregleda vida do končnega izdelka. Prizadevamo si v največji možni meri ustreči željam naših strank in ponuditi kakovostne izdelke in storitve. Strokovnost je pri tem naše osrednje vodilo. 


Vizija

Prizadevamo si, da naša ponudba okulističnih storitev in optičnih izdelkov sledi novostim na strokovnem področju in modnim trendom na področju okulističnih pripomočkov. 


Cilji

  • doseči ugled strokovno najzanesljivejše optike v Sloveniji
  • širiti se na domačem trgu
  • dopolnjevati ponudbo in storitve
  • pridobiti več strank z zahtevnejšimi problemi