Kompletna očala z blue control stekli za SAMO 79€ ali kompletna dioptrijska očala za SAMO 69€!

Izkoristite izjemno ponudbo in kupite kompletna očala s Hoya blue control stekli za le 79€! Samo v naši optiki!

Izberete lahko očala brez dioptrije z blue control stekli za 79€, kompletna dioptrijska očala z blue control stekli za 79€ ali pa kompletna dioptrijska očala brez blue control dodatka za 69€.

Ker se v zadnjem času pojavlja veliko ponudnikov blue control stekel po sicer ugodnih cenah – vendar neznanega izvora – smo se odločili, da vam – ker skrbimo za vaše oči – ponudimo izjemno ugodno ponudbo kompletnih očal, opremljenih z blue control stekli svetovno znanega proizvajalca – Hoya.

Hoya:
Hoya je priznani japonski proizvajalec stekel, katera spadajo med najkakovostnejša stekla na svetu. Stekla so kar do 7x bolj odporna proti praskam, kot so nanosi, ki se običajno uporabljajo v optični industriji, odbojna so za vodo ter umazanijo in so antistatična ter proti – zrcalna.
Ker zaupamo Hoyini tehnologiji vam na stekla nudimo kar 3 letno garancijo!!

Lastnosti Hoya blue control stekel:

  • Nevtralizira modro svetlobo, s čimer preprečuje napenjanje in utrujenost oči
  • Zmanjšuje bleščanje in pripomore h udobnejšemu in bolj sproščenemu vidu
  • Bolj kontrasten vid prinaša naravnejšo percepcijo barv
  • Izredna odpornost stekla proti praskam

O blue control tehnologiji:
Modra svetloba je sama po sebi popolnoma naraven pojav. Prisotna je v dnevni svetlobi in nam sporoča kdaj se dan začne in konča. Razvno zaradi svoje prisotnosti v dnevni svetlobi nam pomaga, da ostanemo budni. Ko se znoči, izgine tudi modra svetloba, zaradi česar postanemo zaspani. S pojavom nove tehnologije in porastom uporabe mobilnih telefonov, iPadov, računalnikov, televizije,… pa prejmemo dnevno veliko večje količine modre svetlobe kot je naravno, zaradi česar iz okolja dobivamo napačne informacije o dnevu/noči in posledično tudi težje zaspimo in ko zaspimo, spimo manj kakovostno. Prevelika količina modre svetlobe je za nas škodljiva in ima neželene učinke, med katerimi sta napenjanje in utrujenost/srbečica oči.
Kar 83% ljudi, ki nosijo očala, pri uporabi sodobnih digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je ravno modra svetloba, znana tudi kot vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD in LED računalniški in televizijski zasloni, pametni telefoni, tablice in GPS naprave. Ker se kakovost teh zaslonov nenehno izboljšuje, raste tudi količina oddajane modre svetlobe.

Če v službi/šoli/na faksu veliko uporabljate računalnik, iPad, ste veliko na telefonu,… vam zato absolutno priporočamo nakup blue control stekel za zaščito vaših oči.

Zato je sedaj pravi čas, da izkoristite neverjetno akcijo in si zagotovite očala z blue control stekli neverjetne kakovosti, po neverjetno nizki ceni!

Menite da blue control stekel ne potrebujete? Nič hudega, za vas imamo še eno izjemno ponudbo in sicer: kompletna dioptrijska očala za samo 69€!!!