Zapri

Iskanje

AKCIJA: Sončna očala kar do 50% ceneje.

Okulistični pregled

Okulistični pregled je možen od ponedeljka do četrtka v dopoldanskem in popoldanskem času. Da bi se izognili čakanju, vam priporočamo, da se predhodno naročite. Naročila sprejemamo po telefonu (01-252-72-82), ali prek naše spletne strani, kakor tudi osebno v naši poslovalnici (Puharjeva 3, Ljubljana).

Pri nas sprejmemo vsakega pacienta, ki si želi opraviti meritve dioptrije za očala ali kontaktne leče. Nudimo tudi preglede za podaljšanje vozniškega dovoljenja in meritve očesnega tlaka.

Potek pregleda

Pregled se začne z izmero očesnega tlaka na računalniškem tonometru. Očesni tlak je zanesljiv pokazatelj glavkoma (zelene mrene). V naslednjem koraku pacienta pregledamo s keratorefraktometrom, ki elektronsko izmeri dioptrijo in ukrivljenost roženice, kar je pomemben podatek za odmero kontaktnih leč. Sledi pregled, kjer se opravi subjektivna refrakcija z merilnimi očali. Pacient na testni tabli opazuje različne znake, ki so projicirani s posebnim projektorjem. Vsakemu pacientu nudimo tudi natančen pregled očesnega ozadja (fundusa). S to napravo se ugotavljajo tudi različne anomalije ali napake očesa.

Ob vsaki težavi z vidom ali z očmi smo vam na voljo. Skupaj jo bomo poskušali rešiti tako, da bo vaš pogled v svet lepši. Veselimo se vašega obiska.

Back to Top
Izdelek je dodan v košarico