Zapri

Iskanje

AKCIJA: Sončna očala kar do 50% ceneje.

Test vida z Vivid Vision

Test vida z Vivid Vision je revolucionaren način terapije vida in predstavlja platformo prihodnosti v virtualni resničnosti!!

Je računalniška aplikacija z orodji za sledenje in analizo podatkov.

Tovrstna tehnologija omogoča treniranje vida v 3 D tehniki, projeciriana v naravni velikosti brez omejitev monitorja.

Kako se z napravo opravi test vida?

Naprava identificira strabizem (neuravnoteženost očesnih mišic), uporablja se za oceno binokularnega vida (uporaba obeh oči za simultano), za korekcijo supresije in amblijopije (motnost vida na enem ali obeh očesih brez očitne bolezni očesa) in za zdravljenje težav z vergenco (vergence je hkratno gibanje obeh oči v nasprotnih smereh, za ohranitev enojnega binokularnega vida).

Kako naprava deluje?

Naprava deluje na principu dichoptičnega perceptualno gledanja, kjer vsako oko zazna drugo polje (sliko). Testiranje temelji na principu sočasnega zaznavnja slike obeh očes krati, s tem se spodbudi sočasno uporabo obeh.</p> <p>Pri tej metodi so podatki prestavljeni v okolje navidezne resničnosti. Z uporabo računalniškega zaslona ali ročne naprave, skupaj z ujemajočimi aktivnimi ali pasivnimi filtrirnimi očali za uporabnika, predstavljajo različno sliko vsakemu očesu, ki jo je potrebno združiti.

Tak način vadbe je zelo učinkovit, razgiban in zanimiv za vsakega uporabnika ne glede na starost. Skozi igro navidezne resničnosti, treniraš svoj vid in se hkrati zabavaš. Je očesna vadba prihodnosti!

V kombinaciji z drugimi vajami za oči , ki se izvajao v naši ambulanti predstavlja Vivid Vision popolno in učinkovito terapijo vida za večino vidnih deficitov.

Prepričajte se sami in nas kontaktirajte

[contact-form-7 id=”16270″]
Back to Top
Izdelek je dodan v košarico