Zapri

Iskanje

AKCIJA: Sončna očala kar do 50% ceneje.

OČALA NA »RECEPT«

Z naročilnico ZZZS do brezplačnih korekcijskih očal.

KAKO PRIDEM DO SVOJIH OČAL NA »RECEPT«?

PREGLED VIDA

Prvi korak je pregled vida, ki ga opravite pri oftalmologu oz. okulistu. Brezplačno kontrolo vida lahko opravite tudi v Optiki Zajec, vendar vam v tem primeru ne moremo izdati naročilnice ZZZS. Naročilnico lahko izda le okulist, ki preglede opravlja v okviru javne zdravstvene mreže.

PRIDOBITEV NAROČILNICE ZZZS

Če okulist po opravljenem pregledu presodi, da potrebujete pripomoček za izboljšanje vida (korekcijska očala ali kontaktne leče), potem vam bo zanj izročil naročilnico za pripomoček za vid, ki ji pogovorno pravimo kar »recept« za očala.

OBISK OPTIKE ZAJEC

Ko prejmete svojo naročilnico, lahko pridete po svoja nova očala na »recept«. Z naročilnico lahko svoja brezplačna standardna očala dobite v naši Optiki Zajec, ki je pogodbeni dobavitelj očal Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). S seboj ne pozabite prinesti svoje zdravstvene kartice.

IZBIRA OKVIRJA IN STEKEL/LEČ

V naši optiki vam bomo svetovali pri izbiri okvirja za vaša nova očala in vam pomagali do vaših novih korekcijskih stekel ali leč, glede na stanje vaše dioptrije oziroma izvida. Naročilnico za pripomoček za vid, ki vam jo izda okulist, morate obvezno prinesti s seboj v optiko.

Back to Top
Izdelek je dodan v košarico