Zapri

Iskanje

Optika Zajec Mladi

Nova linija optike Zajec – najstarejše optike v Sloveniji – optika Zajec Mladi. Linija je nastala z idejo zagotoviti mladim ljubiteljem očal kvalitetna, udobna in seveda hkrati tudi modna očala, po dostopnih cenah! Sestavljajo jo različne kolekcije in različni stili tako dioptrijskih kot sončnih očal, zato je široka izbira zagotovljena! Vsa očala so evropske kakovosti, dioptrijska stekla pa izdelana v rokah naših mojstrov iz optike Zajec.

PONUDBA

Dioptrijska očala

Blue blocker

Ponujamo čudovita očala za blokiranje škodljive modre svetlobe!

Blue blocker

Kar 83% ljudi, ki nosijo očala, pri uporabi sodobnih digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je ravno modra svetloba, znana tudi kot vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD in LED računalniški in televizijski zasloni, pametni telefoni, tablice in GPS naprave. Ker se kakovost teh zaslonov nenehno izboljšuje, raste tudi količina oddajane modre svetlobe.

Lastnosti blue blocker zaščitnih stekel:

  • Nevtralizirajo modro svetlobo, s čimer preprečujejo napenjanje in utrujenost oči
  • Zmanjšujejo bleščanje in pripomorejo h udobnejšemu in bolj sproščenemu vidu
  • Bolj kontrasten vid prinaša naravnejšo percepcijo barv
  • Izredna odpornost stekla proti praskam

O blue blocker tehnologiji

Modra svetloba seveda na vsakega posameznika vpliva nekoliko drugače. Če v službi/šoli/na faksu veliko uporabljate računalnik, tablični računalnik, ste veliko na telefonu,… ste najverjetneje že opazili srbečico ali pekoč občutek v očeh, morda pa tudi, da ko gledate televizijo ali na računalnik, težje zaspite. V takem primeru vam seveda priporočamo nakup blue blocker stekel za ustrezno zaščito vaših oči. Zaščitni sloj  za blokiranje modre svetlobe vam lahko vgradimo v navadna stekla brez dioptrije in imate tako očala le, ko uporabljate telefon, računalnik,… lahko pa ga dodamo tudi dioptrijskim steklom.

Preverite celotno ponudbo
Back to Top
Izdelek je dodan v košarico