Zapri

Iskanje

☀️ Vroča poletna akcija | -20% na korekcijska (klik) in do 50% na sončna očala (klik) ☀️

Okulistični pregled opravljamo od ponedeljka do četrtka v dopoldanskem in popoldanskem času. Da bi se izognili čakanju, vam priporočamo, da se predhodno naročite. Naročila sprejemamo telefonsko ali preko naše spletne strani, kakor tudi osebno v naših poslovalnicah. Poleg OCT aparata, ki je podrobneje opisan tule, pri pregledu uporabljamo naslednje aparate:

Nidek RT 3100

Računalniški foropter za subjektivno meritev dioptrije. Omogočena hitra menjava stekelc in natančno izmeri dioptrijo.

Nidek tonoref 3 avto/refraktomer/tonometer/pachymeter

Najsodobnejša naprava za elektronsko meritev očesne dioptrije, ukrivljenost roženice, meritev očesnega tlaka in meritev debeline roženice. Štiri naprave v enem aparatu. Izredno hitra in natančna meritev. Zazna različna nenormalna očesna stanja, kot npr. Catarakto – siva mrena. Poleg mnogih novih dodatkov in funkcij ima tudi vrtljivi zaslon, kar omogoča, da je preiskovalec lahko kjerkoli okoli pacienta.

Slit lamp Takagi 30 GL

Okulistični pregled opravimo z napravo za odmero kontaktnih leč. Z njo merimo sprednje dele očesa, vključno z očesno lečo in bližnjo steklovino, uporabljamo pa jo tudi pri namestitvi kontaktnih leč. Ugotavljamo stanje prednjih očesnih struktur kot so vnetja ali druga stanja.

OCT

OCT (optična koherentna tomografija) je najsodobnejša tehnologija za pregled mrežnice in roženice. Preiskave so brez direktnega stika z očesom, posname se tridimenzionalno sliko očesnih struktur. Na slikah se lepo in natančno pokažejo bolezenske spremembe.

Back to Top
Izdelek je dodan v košarico